Менаџмент на документи

Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи

#СтандарденПакет

Дојдовни документи

Оригиналните документи поврзани со ставки од сметководството и комерцијата

Скенирани хартиени и електронски документи можеш да сочуваш во делот на дојдовни документи во Microsoft Dynamics NAV. Од таму, документите можеш да ги обработиш во документи на Microsoft Dynamics NAV. Линковите до дојдовните документи ти овозможуваат навигација од секој креиран документ, искнижен документ или запис за финансиска трансакција во главна книга.

 

Од овие локации, поврзаните оригинални документи се достапни за гледање. Исто така е можно да најдеш записи во главна книга кои немаат дојдовни документи, а на кои подоцна рачно можеш да им прикачиш дојдовен документ.

 

Хартиените документи можеш да ги скенираш и дополнително да ги додадеш како дојдовен документ или да ги снимиш со телефон или таблет со апликација на Microsoft Dynamics NAV или со апликација на Office Lens.

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Менаџмент на документи
Функционалности со дојдовни документи
Дојдовни документи
Дојдовни документи
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Работен тек на дојдовен документ
Работен тек на дојдовен документ

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png