Менаџмент на документи

Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи

#СтандарденПакет

Оптичко препознавање на знаци (OCR)

Малку напредно за наши услови, но добро е да се знае дека го има

OCR интеграцијата ти овозможува извлекување на неструктурирани PDF документи, линии од фактура, скенирани фактури или кредитни одобренија во структурирани податоци, овозможувајќи понтамошна автоматска обработка слична на електронските документи. Додај го правилото “текст на конто” како автоматско зададено правило за конто за одреден добавувач.

 

Надвор од стандардните рамки, Lexmark Invoice Capture Service за Microsoft Dynamics NAV е подржан, но архитектурата, исто така дозволува користење на разлини OCR услуги или надворешен софтвер (потребно е прилагодување). Интеграцијата со Lexmark Invoice Capture Service ти овозможува извлекување на заглавија или целосни инфромации.

 

Документите можат директно да бидат проследувани до OCR услугите со користење на електронски пораки. За да можеш да користиш Lexmark Invoice Capture Service за Microsoft Dynamics NAV, мора да отвориш сметка во Lexmark Invoice Capture Service и бесплатните артикли и податоци ќе ти бидат достапни.

 

Дојдовните документи можеш да ги испратиш или да ги примиш од OCR рачно или автоматски со користење на функционалноста “ред на чекање”.

 

Сподели информација

Блог објави

Менаџмент на документи
Функционалности со дојдовни документи
Дојдовни документи
Дојдовни документи
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Оптичко препознавање на знаци (OCR)
Работен тек на дојдовен документ
Работен тек на дојдовен документ

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png