Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Апликација за Windows

Апликација за Windows

Користи го компјутерот или лаптопот што моментално го поседуваш

Апликација за мобилни телефони

Апликација за мобилни телефони

Биди секогаш во тек со работењето на организацијата

Користење на веб прелистувач

Користење на веб прелистувач

Пристапувај од било каде со речиси секој веб прелистувач

Клиент за Microsoft Sharepoint

Клиент за Microsoft Sharepoint

Прави апликации кои ги земаат податоците од Dynamics NAV

Апликација за таблети

Апликација за таблети

Мобилност на телефон со прегледност речиси како на компјутер

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Можности и алатки на софтверот ERP
Со алатките во Dynamics NAV / 365 Business Central се постигнува покомфорна работа и поголема продуктивност
Работен тек (workflow)
Работен тек (workflow)
Клиентска апликација и употребливост
Клиентска апликација и употребливост
Електронски услуги
Електронски услуги
Јазици за користење
Јазици за користење
Менаџмент на документи
Менаџмент на документи
Бизнис интелигенција Power BI
Бизнис интелигенција Power BI
Известување
Известување
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png