Бизнис интелигенција Power BI

Вгради деловна интелигенција од твоите податоци

#СтандарденПакет

Вградена деловна интелигенција Power BI

Можеш да го користиш вградениот Power BI за лесно креирање на „интелигентни“ графикони и извештаи употребувајќи го Power BI, и потоа да овозможиш истите да се гледаат во почетната страна од твојот центар на улоги во Microsoft Dynamics NAV.

 

Користи го пакетот со содржини на Power BI за да започнеш и употреби го постоечкото ниво на безбедност на Power BI за да управуваш со извештаите.

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Бизнис интелигенција Power BI
Функционалности за правење бизнис извештаи, трендови и анализи
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Работен тек (workflow)
Постави работни текови што ги поврзуваат бизнис-процесните задачи изведувани од различни корисници
Електронски услуги
... што помалку мануелна работа и работа со хартија
Менаџмент на документи
Дополни го сметководствениот и деловниот систем со скенирани или атачирани документи
Известување
Широка лепеза на опции за извештаи и известување
Клиентска апликација и употребливост
Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време
Јазици за користење
Користи го твојот службен или мајчин јазик
Бизнис интелигенција Power BI
Вгради деловна интелигенција од твоите податоци
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png