Агилно производство

#НапреденПакет

Управување со верзии на составници

Креирај и управувај со различни верзии на составници за производство (нормативи) и рутирања. Мораш прво да го набавиш модулот за Основно планирање на капацитетот пред да можеш да поствуваш различни верзии на рутирање.

 

Управување со верзии на составница за велосипед

Управување со верзии на составница за велосипед

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 5cbd4c6c0dea4762b7b2fd1b460b63f7
Агилно производство
Функционалности за агилно производство
Агилно производство
Агилно производство
Управување со верзии на составници
Управување со верзии на составници

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png