Основи на производство

Целосно производство со налози, составници и рути

#НапреденПакет

Налози за производство

Креирај, управувај и искнижи производство

Креирај и управувај со налогот за производство и искнижи потрошувачка и излез на производ од производствената порачка. Откако ќе креираш налог за производство, можеш да ја пресметаш потребната нето количина на суровини и материјали врз основа на налогот.

Модулот за Налог за производство вклучува и алатка за рачно планирање на нарачките како алтернатива на автоматското планирање. Прозорецот за планирање на нарачки обезбедува видливост и алатки кои се потребни за рачно планирање на побарувачката директно од продажните линии и потоа директно да се создадат различни видови на набавни порачки.

Изглед на налог за производство

Изглед на налог за производство

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Основи на производство
Функционалности за основите на производството
Составница за производство
Составница за производство
Налози за производство
Налози за производство

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png