Планирање на капацитети

#НапреденПакет

Машински центри

Додади машински центри во улога на капацитети во производствениот процес.

 

Машинските центри се дизајнирани да ти помогнат да управуваш со капацитетот на одредена машина и/или производствен ресурс.

 

Со машинските центри можеш да планираш/управуваш со капацитетите на повеќе нивоа: на подетални нивоа за машинските центри и на консолидирани нивоа за работните центри.

 

Машинските центри овозможуваат да се чуваат повеќе информации поврзани со производствените процеси, како што се подесување на времето или стандарден процент на отпад. 

Картичка на машински центар

Картичка на машински центар

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa

Сподели информација

Блог објави

Планирање на капацитети
Функционалности за планирање на капацитети
Планирање на капацитетот
Планирање на капацитетот
Максимално оптоварување
Максимално оптоварување
Машински центри
Машински центри

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png