Планирање на набавки

#НапреденПакет

Планирање на набавките

Планирај го потребното количество на суровини и материјали врз основа на побарувачката на готов производ поддржано од функционалноста за распоред на главното производство и планирање на набавката на суровините и материјалите.

 

Основното планирање на набавките вклучува:

  • Автоматско креирање на налози за производство и набавни порачки

  • Акциски пораки за брзо и лесно балансирање на понудата и побарувачката

  • Поддршка за колективно и поединечно планирање на суровините и материјалите

  • Сетирање на артиклите со сопствена политика за повторно нарачување, вклучувајќи ја информацијата дали се од сопствено производство или се купуваат од трета страна.

 

Подесување на податоци на артиклот за планирање

Подесување на податоци на артиклот за планирање

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Планирање на набавки
Функционалности за планирање на набавки
Планирање на набавките
Планирање на набавките
Предвидување на побарувачката
Предвидување на побарувачката
Предвидување на продажбата и залихите
Предвидување на продажбата и залихите

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png