Планирање на набавки

#НапреденПакет

Предвидување на продажбата и залихите

Можеш да го употребуваш надополнувањето за Предвидување на продажбата и залихите за да добиеш подлабоки согледувања за потенцијалните продажби и чиста слика за очекуваните „излези“ на артиклите.

 

Вградената интелигенција на Кортана користи историски податоци и ти помага да управуваш со артиклите и да одговориш на барањата на твоите купувачи. Врз основа на предвидувањата, дополнувањата за продажба и залиха ти помагаат да креираш барања за надополнување на залихата кон добавувачите со што се заштедува твоето време.

 


Извештај со предвидување на производство врз основа на продажна порачка

Извештај со предвидување на производство врз основа на продажна порачка

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација

Блог објави

Планирање на набавки
Функционалности за планирање на набавки
Планирање на набавките
Планирање на набавките
Предвидување на побарувачката
Предвидување на побарувачката
Предвидување на продажбата и залихите
Предвидување на продажбата и залихите

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на производство
Целосно производство со налози, составници и рути
Агилно производство
Планирање на набавки
Планирање на капацитети
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png