Грижа и сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

#НапреденПакет

Сервисни артикли

Зачувај ги и следи ги сите сервисни артикли, вклучувајќи податоци за сервисниот договор, ракувањето со компоненти, референци за продуктна структура (составница или BOM) и информации за гаранција.

 

Употреби ја функцијата  за Трендскејп анализа (Trendscape Analysis) за преглед на индикаторите на клучните перформанси на одреден сервисен артикл во даден временски период.

Сподели информација

Блог објави

Грижа и сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Грижа и сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png