Грижа и сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

#НапреденПакет

Сервисни договори

Постави договор за одреден купувач во однос на нивото на сервисни услуги кои треба да бидат испрачани.

Со овој модул можеш да:

 • Зачуваш информации за историјатот на договорот, продолжување на договорот и урнеци за договори
   

 • Ракувај со податоци за гаранцијата на сервисните артикли или резервните делови.
   

 • Забележи ги деталите за нивото на сервисна услуга, за времето на одговор, нивото на попуст, како и сервисната историја на секој договор, вклучувајќи ги искористените сервисни артикли, резервни делови и работни часови.
   

 • Мериш профитабилност на секој договор
   

 • Генерираш понуди по основ на сервисен договор

Се препорачува да ги користиш модулите за Ракување со сервисни порачки и сервисни артикли.

Сподели информација

Блог објави

Грижа и сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Грижа и сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png