Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

#СтандарденПакет

Евиденција при измени

Сите активности со податоците се забележуваат

Можете да следите измени на најавите на корисниците Microsoft Dynamics NAV податоци. Можете да ги следите сите директни измени кои корисникот ги внесува во базата на податоци, освен измените во “работните документи” како што се дневници, продажни или набавни порачки.

Функцијата на евиденција при измени, овозможува да добиете хронолошка листа на измени во секое поле од секоја табела (со исклучок на “работните документи” погоре споменати) со препознавање на ID на корисникот кој го направил тие измени.

 

Сподели информација

Блог објави

Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Главна книга
Основата на секое сметководство со многу повеќе корисни функционалности од останатите софтвери
Ракување со готовина
Имај увид на парите во секое време
Основни средства
Набавка, распределување на вработен, амортизација, ревалоризација и расходување
Извештаи и анализи
Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png