Интеграција со други системи

Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи

#СтандарденПакет

Интегрирање со сметководство и комерцијално работење

Работењето на CRM модулот е интегрирано со Главната книга, книгите на купувачи и добавувачи и другите помошни книги од целиот ERP систем базиран на Microsoft Dynamics NAV.

 

Сепак CRM може да работи и независно од модулот за финансии од Dynamics NAV.

 

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Интеграција со други системи
Функционалности за интегрирање со други системи
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Интегрирање со сметководство и комерцијално работење
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Запишување на е-пошта во Microsoft Exchange
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365
Интеграција со Microsoft Outlook и Office 365

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png