Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато
Функционалности за евиденција на коминтентите
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Општо за CRM

Општо за CRM

Нека твоите купувачи и проспекти бидат презадоволни од грижата и услугата

Профилирање и класифицирање

Профилирање и класифицирање

Секој коминтент не е ист. Профилирај и класифицирај за да понудиш посоодветно.

Контакти

Контакти

За коминтентот се работи

Сегментирање

Сегментирање

Сегментирај ги контактите за да ги таргетираш подобро

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Управување на релации со контакти
Менаџирање на коминтентите и продажните можности/зделки
Ракување со контакти
Ракување со контакти
Маркетинг и продажни активности
Маркетинг и продажни активности
Интеграција со други системи
Интеграција со други системи
Сервис
Сервис
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png