Ракување со контакти

Информациите за коминтентите вредат злато

#СтандарденПакет

Општо за CRM

Нека твоите купувачи и проспекти бидат презадоволни од грижата и услугата

Модулот за Управување на односи со контакти (купувачите и потенцијалните потрошувачи) овозможува зајакнување на продажниот канал со регистрирање на потенцијалните можности - зделки. Контактите можат да бидат линкувани со купувачи или добавувачи, можат едноставно да се интегрираат со Dynamics CRM и Office 365 маил, кој може да биде следен и регистриран во Dynamics NAV.

 

Софтверот за CRM ги консолидира информациите и документите за купувачот во една база на податоци CRM која може лесно да се ракува и да се пристапува. Останатите функции на овој софтвер вклучува запишување на разните интеракции со купувачите (преку емаил, телефон, социјалните мрежи и други канали), автоматизирање на разни процеси на работа како работни задачи (анг. Tasks), календари и нотификации (известувања). 

 

CRM им овозможува на менаџерите да водат евиденција на придонесот на купувачите како и перформансите и продуктивноста на членовите на тимот базиран на информации кои се запишуваат во централниот дел на CRM.

 

Интегриран систем за водење на контакти

Интегриран систем за водење на контакти

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 31287703992a4c60abc084407adaf3a3
Ракување со контакти
Функционалности за евиденција на коминтентите
Општо за CRM
Општо за CRM
Контакти
Контакти
Сегментирање
Сегментирање
Профилирање и класифицирање
Профилирање и класифицирање

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Ракување со контакти
Информациите за коминтентите вредат злато
Маркетинг и продажни активности
Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш
Интеграција со други системи
Вистински CRM е оној кој е интегриран со другите процеси и системи
Сервис
Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png