Основи на човечки ресурси

Основата на секоја организација
Функционалности за вработени и сорабтници
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Вработени

Вработени

Евиденција на вработени

Соработници и студенти на пракса

Соработници и студенти на пракса

Евиденција на вработени со договор на дело и студенти на пракса

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Човечки ресурси и плати
Најбитниот елемент во креирањето на вредност
Основи на човечки ресурси
Основи на човечки ресурси
Договори за вработување
Договори за вработување
Плати и хонорари
Плати и хонорари
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png