Основи на човечки ресурси

Основата на секоја организација

#ЛСНадополнување

Соработници и студенти на пракса

Евиденција на вработени со договор на дело и студенти на пракса

Ги има истите функционалности како кај Вработените. Групирај ги и следи ги релевантните податоци за соработниците/партичарите и организирај ги нивните податоци согласно типовите на податоци, какви што се: искуство, вештини, образование, обуки и членство во синдикални организации.

 

Сподели информација

Блог објави

Основи на човечки ресурси
Функционалности за вработени и сорабтници
Вработени
Вработени
Соработници и студенти на пракса
Соработници и студенти на пракса

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на човечки ресурси
Основата на секоја организација
Договори за вработување
Грижа за вработените и нивните услови за работа
Плати и хонорари
Точна и навремена пресметка на плати
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png