Плати и хонорари

Точна и навремена пресметка на плати

#ЛСНадополнување

Плати

Пресметка според македонски прописи со западна функционалност

Сите потребни специфики за платата што се пропишани за работа во Македонија и плус дополнувања кои опфаќаат награди и одбитоци за вработените. 

Модулот ги поддржува сите начини на пресметка на плата (од бруто кон нето, од нето кон бруто, пресметка на вграден или надополнет минат труд и сл.), како и сите дополнителни барања согласно најновите законски промени во РМ.

Исплатното ливче може да се праќа во PDF формат по е-пошта на секој вработен или да се врачува на традиционален начин. Изготвувачот на плати е доволно да кликне на копчето и да избере која група на вработени или сите вработени ќе добијат исплатно ливче преку е-пошта. 

 

Креирање на нов месец и облигација за плата

Креирање на нов месец и облигација за плата

Повеќе инфо:
Сподели информација

Блог објави

Плати и хонорари
Функционалности за плати и примања
Плати
Плати

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Основи на човечки ресурси
Основата на секоја организација
Договори за вработување
Грижа за вработените и нивните услови за работа
Плати и хонорари
Точна и навремена пресметка на плати
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png