Ресурси

Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата
Функционалности за водење проекти и ресурси
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Ресурси и цени

Ресурси и цени

Проекти (Jobs)

Проекти (Jobs)

Менаџирање со капацитети

Менаџирање со капацитети

Евиденција на време

Евиденција на време

Повеќекратни трошоци

Повеќекратни трошоци

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Проектен менаџмент
Следи ги проектите според буџет, квалитет и време
Ресурси
Ресурси
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png