Набавки и обврски

Воведи ред во набавките и намали ги трошоците

#СтандарденПакет

Добавувачи и основни обврски

Важно во ланецот како и купувачите

Можеш да поставиш и да ја одржуваш табелата на добавувачите, да книжиш набавни трансакции во дневници и да управуваш со обврските. Со вклучување на табелата на добавувачи, овозможува да внесувата записи во главната книга на добавувачи со користење на општи дневници. Заедно со опцијата за повеќе валути, овој модул овозможува книжење на набавните трансакции и управување со обврските во повеќе валути за еден добавувач.

 

Основните обврски се интегрирани со Главната книга и со Залихата и се неопходни за конфигурација на сите модули за набавка и обврски. Овој модул често се користи за генерирање на набавни фактури.

 

Сподели информација

Блог објави

Набавки и обврски
Функционалности за добавувачи, набавки и обврски
Добавувачи и основни обврски
Добавувачи и основни обврски
Попуст на набавна линија
Попуст на набавна линија
Ракување со вратени набавни порачки
Ракување со вратени набавни порачки
Алтернативни адреси за порачки
Алтернативни адреси за порачки
Попуст на набавна фактура
Попуст на набавна фактура
Планирање набавки
Планирање набавки
Директна испорака од добавувач до купувач
Директна испорака од добавувач до купувач
Цена на набавна линија
Цена на набавна линија
Набавни фактури
Набавни фактури
Ракување со набавни порачки
Ракување со набавни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png