Набавки и обврски

Воведи ред во набавките и намали ги трошоците

#СтандарденПакет

Планирање набавки

Автоматизирај го процесот на планирање набавки со помош на работните листови за требување. Генерирај оптимални предлози за надополнување на залихата преку набавки и трансфери базирани на моменталната расположивост на залихата и идната побарувачка и расположивост, како и на различните параметри за минимални, максимални и количини за надополнување. Прикажи графички преглед  за влијанието на планирањето и овозможи на корисникот да го менува планот користејќи drag-and-drop операција, пред извршување на планот.

Алтернативно, користи Планер на нарачки – едноставна алатка за планирање на набавки која овозможува планирање на сите типови на побарувачка нарачка по нарачка, независно од оптимизацијата.

 

Сподели информација

Блог објави

Набавки и обврски
Функционалности за добавувачи, набавки и обврски
Добавувачи и основни обврски
Добавувачи и основни обврски
Попуст на набавна линија
Попуст на набавна линија
Ракување со вратени набавни порачки
Ракување со вратени набавни порачки
Алтернативни адреси за порачки
Алтернативни адреси за порачки
Попуст на набавна фактура
Попуст на набавна фактура
Планирање набавки
Планирање набавки
Директна испорака од добавувач до купувач
Директна испорака од добавувач до купувач
Цена на набавна линија
Цена на набавна линија
Набавни фактури
Набавни фактури
Ракување со набавни порачки
Ракување со набавни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png