Продажби и побарувања

Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите

#СтандарденПакет

Купувачи и основни побарувања

Основата на секој бизнис и инспирација за напредок

Можеш да поставиш и да ја одржуваш табелата на купувачите. Книжи продажни трансакции во дневници и управувај со побарувањата, регистрирај ги купувачите и управувај со побарувањата со користење на општи дневници. Заедно со опцијата за повеќе валути, овој модул овозможува книжење на продажните трансакции и управување со побарувањата во повеќе валути за еден купувач.

 

Основните побарувања се интегрирани со Главната книга и со Залихата и се неопходни за конфигурација на сите модули за продажба и побарувања. Овој модул често се користи за генерирање на продажни фактури.

 

  

Сподели информација

Блог објави

Продажби и побарувања
Функционалности за купувачи, фактурирање, попусти и побарувања
Купувачи и основни побарувања
Купувачи и основни побарувања
Продажни фактури
Продажни фактури
Ракување со продажни порачки
Ракување со продажни порачки
Календари
Календари
Алтернативни адреси за испорака
Алтернативни адреси за испорака
Попуст на продажна фактура
Попуст на продажна фактура
Ракување со вратени продажни порачки
Ракување со вратени продажни порачки
Ценовник од кампања
Ценовник од кампања
Попуст на продажна линија
Попуст на продажна линија
Агенти за испорака
Агенти за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Порачки - ветен датум за испорака
Цена на продажна линија
Цена на продажна линија
Даноци
Даноци

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png