Залиха и артикли

Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Функционалности за работа со локации, магацини, залихи и артикли
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Аналитички извештаи

Аналитички извештаи

Прилагодлив и аналитички преглед на залихите и артиклите

Бин

Бин

Трошоци на артикли

Трошоци на артикли

Следење на движење на артикли

Следење на движење на артикли

Нескладишни артикли

Нескладишни артикли

Преноси меѓу локации (магацини)

Преноси меѓу локации (магацини)

Точна информација каде се наоѓаат артиклите

Put Away

Put Away

Алтернативни добавувачи

Алтернативни добавувачи

Броење циклуси

Броење циклуси

Крос-референци на артикли

Крос-референци на артикли

Категории на артикли

Категории на артикли

Среди ги артиклите за групирање и различно книжење

Единици за складирање артикли (SKUs)

Единици за складирање артикли (SKUs)

Ист производ на различни локации со различни мин. нивои на залиха

Работа со повеќе локации

Работа со повеќе локации

Работен лист за стандарден трошок

Работен лист за стандарден трошок

Залиха на артикли

Залиха на артикли

Богата картичка на артикл

Буџет на артикли

Буџет на артикли

Заменски артикли

Заменски артикли

Атрибути на артикли

Атрибути на артикли

Прошири го асортиманот на производи без главоболка во спроведувањето во програмот

Управување со лесно производство (асемблирање)

Управување со лесно производство (асемблирање)

Идеално за подинамични ресторани, полнилници за пијалоци и вода, фабрики за колачи и вафли

Pick

Pick

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Комерцијално и магацинско работење
Eвиденција и управување сo продажбите, залихите и добавувачите
Продажби и побарувања
Продажби и побарувања
Набавки и обврски
Набавки и обврски
Залиха и артикли
Залиха и артикли
Напредно магацинско работење
Напредно магацинско работење
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png