Залиха и артикли

Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати

#СтандарденПакет

Управување со лесно производство (асемблирање)

Идеално за подинамични ресторани, полнилници за пијалоци и вода, фабрики за колачи и вафли

Состави листа на артикли што може да се продадат, суровини, полу-производи и/или ресурси како Составница (Норматив) за креирање на нов артикл. Новиот артикл може да се дефинираат како готов производ или како пакет (анг. bundle).


Можат да се прават производни порачки за надополнување на залихата (анг. assembly-to-stock). Или да се регистрираат потребите на купувачите директно од продажната понуда, рамковна или обична продажна порачка и да се стави во процесите за производство-по-нарачка (анг. assembly-to-order).


Логин Системи ја надополни функционалноста за потребите на македонските прописи и потребите на корисниците во Македонија. 


Повеќе инфо:

Забелешка

Ако имаш посложени потреби од производството, посети го делот за целосно производство - /DynamicsNAV/Proizvodstvo

 

Сподели информација

Блог објави

Залиха и артикли
Функционалности за работа со локации, магацини, залихи и артикли
Аналитички извештаи
Аналитички извештаи
Броење циклуси
Броење циклуси
Заменски артикли
Заменски артикли
Нескладишни артикли
Нескладишни артикли
Работа со повеќе локации
Работа со повеќе локации
Алтернативни добавувачи
Алтернативни добавувачи
Буџет на артикли
Буџет на артикли
Следење на движење на артикли
Следење на движење на артикли
Единици за складирање артикли (SKUs)
Единици за складирање артикли (SKUs)
Pick
Pick
Залиха на артикли
Залиха на артикли
Трошоци на артикли
Трошоци на артикли
Категории на артикли
Категории на артикли
Управување со лесно производство (асемблирање)
Управување со лесно производство (асемблирање)
Put Away
Put Away
Бин
Бин
Крос-референци на артикли
Крос-референци на артикли
Атрибути на артикли
Атрибути на артикли
Преноси меѓу локации (магацини)
Преноси меѓу локации (магацини)
Работен лист за стандарден трошок
Работен лист за стандарден трошок

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

Продажби и побарувања
Овозможи им на комерцијалистите да блескаат пред купувачите
Набавки и обврски
Воведи ред во набавките и намали ги трошоците
Залиха и артикли
Зголеми ја оперативноста и продуцирај подобри резултати
Напредно магацинско работење
Води го големиот магацин како да е мал
прикажи повеќе
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png