Лиценци и услуги за сметководство и ERP | Логин Системи

Лиценци и услуги за сметководство и ERP

Состави решение по твоја мерка - базирано на Microsoft Dynamics NAV и услугите од Логин Системи
Лиценци Microsoft Dynamics NAV

Кликни тука за повеќе ...

Се овозможува право на пристап до Microsoft Dynamics NAV
Лиценци Microsoft Dynamics NAV
Локализација и надополнувања од Логин Системи

Кликни тука за повеќе ...

Неопходни компоненти за работа во Македонија според прописи во МК
Локализација и надополнувања од Логин Системи
Услуги на имплементирање

Кликни тука за повеќе ...

Активности на поставување на деловно решение и оспособување на корисниците
Услуги на имплементирање
Хостирање и одржување

Кликни тука за повеќе ...

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција
Хостирање и одржување
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png