30 мин online консултација

Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности.

Дали може да се префрлат претходните податоци? Колку трае постапката? Сите клучни дилеми околу одлуката за премин на нов ERP систем ќе ги разгледаме заедно.

Со завршувањето на оваа консултативна средба ќе добиеш одговор дали Microsoft Dynamics 365 Business Central е вистинското решение за твојот бизнис.

Повеќе информации за консултативната средба има на линкот https://www.loginsystems.biz/product-page/dynamics-nav-365-business-central-briefing-1h

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

30,00 €

Термини

Услуги што може повеќе да ти одговараат

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png