30 мин online консултација за PayPal

Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија

За време од 30 минути може да прашаш за PayPal како сервис, да зборуваме за стратегија на поставување на платежна услуга PayPal за наплата на твоите производи и услуги.

Услугата што ја нудиме вклучува и помош во инсталирање и конфигурирање на бизнис сметката во временската рамка на оваа услуга.

Ако буџетот не ви ја дозволува оваа услуга, може да ја посетите рубриката за Пејпал на www.loginsystems.biz/paypal. Таму ќе најдете корисници информации, а можете да поставите прашања и да дискутирате со нашите членови.

НАПОМЕНА Консултацијата не вклучува техничка поддршка или било каква консултација за пејпал сметки што се отворени претходно преку други земји и кои имале трансакции пред 2020 година.

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

30,00 €

Термини

Услуги што може повеќе да ти одговараат

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png