алатки | Login Systems

Популарните алатки достапни за преземање или користење

Конвертор

Конвертирај ги кириличните фонтови во стандардни Windows фонтови во Microsoft Word

Пресметај плата

Пресметај различни сценарија за плата со различни опции

Коефициенти

Прегледај ги месечните коефициенти за плати

Калкулатор ERP

Направи си конфигурација за Microosoft Dynamics 365 Business Central и види колку ќе чини инвестицијата
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png