Сподели ја твојата бизнис приказна со нас

Би сакале да ја објавиме твојата бизнис приказна и твојот бизнис во рамките на иницијативата #мојатаработа

Поднеси бизнис приказна

*** бизнис приказните не се објавуваат автоматски

 

Ако направите грешка, извинете се. ... секојдневно мора да работите на вашата простливост. Ако се извините и реагирате на време, секоја кризна ситуација всушност е можност да ја зацврстите вашата репутација. 

Коста Петров, Пи Ворлд

Најнови постови
 
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png