Преглед на кошница

Плаќање со картички не е можно во моментот. Ако кликнеш на копчето за излез и ги внесеш податоците за организацијата - ќе ти испратиме понуда-договор или профактура. Благодариме за интересот. 
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png