Got question?
arrow&v
Tired of Disconnected Systems? Dynamics 365 Business Central
PayPalConsultation-High-Quality.jpg
Office long EN.png

If you are not site member, please register here

Прокредит банка

реклама

Проагенс

реклама

If you are no the move ...

... enter your number or click here

Most popular ...

Venko Gligorov, moderator

Why We're Great >

Најново од Dynamics 365 Business Central

Како-да: Праќање на исплатни листови за плата по електронска пошта во кризни моменти (видео)
Како-да: Пресметка на амортизација на основни средства
Ролјата за човечки ресурси вклучува команди за пресметка на плати
За кого е наменет Microsoft Dynamics NAV?
Видео: Внесување на девизни курсеви од Народната банка во Dynamics NAV / 365 Business Central
 • Join Now
  Join Us

  Креирај профил во бизнис заедницата за да имаш поголема слобода во активностите

 • Team Building
  Our Community

  Прегледај ја листата од листата на бизнис заедницата и види кој бил активен со постови и коментари

 • Radio
  What's New?

  Провери што е ново во сметководството, технологијата и Логин Системи

About the Forum

Provided by Login Systems

Логин Системи е компанија која во своето работење посветува внимание на деловната заедница во различни форми.

Покрај нашите деловни софтверски решенија кои овозможуваат поголема конкурентност и модерна работа според потребите на фирмите и организациите, преку форумот овозможуваме размена на бизнис искуства и знаења помеѓу членовите на заедницата. 

Ви посакуваме пријатна работа!

Community Themes

arrow&v