Лиценцирање на ERP решение

Вечна е дилемата: дали да се купи деловен простор или да се изнајмува? Исто е кај лиценцирањето на софтверот ... Секоја организација има различни афинитети и интереси. Избери тоа што е најдобро за тебе.

Месечно изнајмување

Се третираат како оперативен трошок

Лиценците траат додека трае "киријата" 

Service provider ’s Subscription Licensing for Microsoft Dynamics NAV is designed to help keep the upfront cost to a minimum through a “per user per month” licensing fee. This helps small and midsize businesses get started with a low initial cost while leveraging the built-in functionality and rapid start tools.
Dyn365 Business Central Суштински корисник (месечна претплата)

Dyn365 Business Central Суштински корисник (месечна претплата)

€36.00Price

Лиценците се твои и се третираат како основно средство

Perpetual Licensing for Microsoft Dynamics NAV is designed to help small and midsize businesses get started with an affordable upfront starting price, rapid start tools and built in functionality. With Microsoft Dynamics Perpetual Licensing, customers license the ERP Solution functionality, and access to that functionality is secured by licensing users.
Dyn365 BC Essentials User

Dyn365 BC Essentials User

€1,290.00Price

Трајни лиценци

Предноста е во лиценцирањето за истовремена употреба на корисници

Ти треба помош?

Ти ги нудиме нашите консултантски услуги за најефикасно искористување на потенцијалите што ги нуди ЕРП решението Dynamics NAV / 365 Business Central

Искусете го новиот Microsoft Dynamics 365 Business Central

Набавка на трајни лиценци за Microsoft Dynamics 365 Business Central
Месечна претплата за Microsoft Dynamics 365 Business Central
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png