Лиценцирање по пат на месечно изнајмување

Стартувај со минимална инвестиција.

Лиценци за именувани корисници

Секој корисник што се најавува треба да има соодветна лиценца. Ако се избира Extended Additive User SAL, нивниот број мора да е ист со Standard User SAL.

We don’t have any products to show here right now.

Фирмата мора да избере барем еден Standard User SAL.

Дополнителни објекти

Изборот на објекти зависи од дополнителното решение што корисникот го избрал.

We don’t have any products to show here right now.

Локализација и надополнувања

Овозможи Dynamics NAV да работи според прописите и праксите во Македонија

Ако сакаш да ги поседуваш лиценците, прегледај го лиценцирањето со трајни лиценци

Ако ти треба понуда скроена по твоја мерка,

кликни тука

Закажи средба за бесплатен совет тука 

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png