Настани на Логин Системи

Директно запознавање со софтверските решенија за сметководство и деловно работење. Пријави се ДЕНЕС за нашиот нареден брифинг за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 
Следни настани
Времето дополнително ќе го објавиме (TBD)
www.loginsystems.biz
Деловно работење со Microsoft Dynamics 365 Business Central
Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.
Share
Wed, Dec 06
Логин Системи
Богати сметководствени услуги
Потребите кај фирмите се менуваат. Технологијата нуди големи можности за сметководителите и бироата да понудат сметководствени решенија за различни организации по обем и дејност.
Share
Wed, Oct 04
Логин Системи
Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV 2017
Ако го надрасна локалниот софтвер, Dynamics NAV е вистинското решение. За кусо време може да навлезеш најбрзо во можностите на светски познатиот ERP систем. Ќе зборуваме за основите на ERP, како изгледа Dynamics NAV, делот за CRM и деловна интелигенција Power BI, и начини за набавка ...
Share
Fri, Jul 28
Логин Системи
Преминување од локален кон ERP систем со Dynamics NAV
Ако го надрасна локалниот софтвер, Dynamics NAV е вистинското решение. За кусо време може да навлезеш најбрзо во можностите на светски познатиот ERP систем. Ќе зборуваме за основите на ERP, како изгледа Dynamics NAV, делот за CRM и деловна интелигенција Power BI, и начини за набавка ...
Share
Wed, Jul 05
Login Systems
ERP, CRM и Power BI - Microsoft Dynamics NAV 2017
Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Дали има CRM? Како се работи со Power BI? Дали е прилагодено за Македонија? Колку чини сето тоа? Прашања и одговори ...
Share
Wed, May 31
Login Systems
Microsoft Dynamics NAV 2017 - најдобриот ЕРП за твојот бизнис!
Презентација за Microsoft Dynamics NAV 2017. Примери од сметководството и деловното работење. Извештаи според македонските прописи. Како да поставите ЕРП систем од светска класа? Дали има CRM? Колку чини? Прашања и одговори ...
Share
За кого е наменет
Брифингот е наменет за сметководители, сопственици, менаџери или стручни лица во финансиите, продажбата, човечките ресурси и-или производството во мали и средни претпријатија.
Влезот е бесплатен и со претходна регистрација на оваа страница со кликнување на копчето погоре
Ако Ви е потребна било каква асистенција, кликнете на копчето за четување (долу десно) или побарајте не' на телефон (02) 3090 099.
Логин Системи го задржува правото да го откаже настанот од било кои причини без претходна најава. 
 
Консултативна форма
Ова е интерактивен настан на кој присутните ќе може да поставуваат прашања и да ги изнесат своите барања и мислења околу ЕРП системите.
Инструктори ќе бидат деловни консултатни и софтверски архитекти со децениско искуство во Dynamics NAV и софтверски системи.
 
Ако имате прашања за пред настанот, истите може да ги испратите преку страницата за контакт или преку чет сервисот на Логин Системи. 

Ако си спречен да дојдеш ...

Закажи друг термин тука!
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png