Интуитивен изглед за брза и продуктивна работа

Прегледај ги сликите од екраните на Dynamics NAV и увери се во комфорноста на интерфејсот за работа.
Изглед на картичка на конто
Изглед на картичка на конто
Изглед на картичка на артикл
Изглед на картичка на артикл
Буџетирање на продажба
Буџетирање на продажба

Си вика уште продажна прогноза или продажен план. (анг. Forecasting Sales)

Буџетирање лагер
Буџетирање лагер

Се вика уште Планирање на залихи (анг. Forecasting Inventory)

Картичка на артикл со атрибути
Картичка на артикл со атрибути

(анг. Item Card with Attributes Example)

Листа на артикли со рамка за факти
Листа на артикли со рамка за факти

(анг. Item List with Attributes Fact Box)

Филтрирање при креирање фактура
Филтрирање при креирање фактура

(анг. Filter when Creating Invoice)

Искуство со Outlook во Dynamics NAV
Искуство со Outlook во Dynamics NAV

(анг. Dynamics NAV Experience in Outlook - Your Business Inbox)

Урнек за праќање на фактура по email
Урнек за праќање на фактура по email

(анг. Email Cover Letter Template for Invoice)

Заинтересиран си? Кликни тука за повеќе ...