Согласност за иницијатива за PayPal

Направи корисно за себе и за економијата во Македонија.

Приклучи се на иницијативата за PayPal во Македонија. Пополни го формуларот подолу и притисни на копчето Испрати!
Рокот е до 28 јуни 2017 до 14 часот!
Рокот за поднесување на иницијативата заврши на 28.07.2017. Ако сакаш да бидеш навремено информиран, пополни го формуларот подолу. Активностите на „Инцијативата“ за забележуваат на страната „Активности PayPal“.
Повеќе за иницијативата има тука Предлог-писмото што ќе се праќа до институциите е тука и може да дадеш коментар или сугестија. Писмото е испратено на 29.06.2017 - повеќе има тука. Листата на активности се запишани тука.

Овозможено од

Преземи мобилна апликација од Google.

Преземи мобилна апликација за Android
Преземи од Google Play