Бесплатен веб калкулатор на бруто и нето плата | Логин Системи

Бесплатен калкулатор на платa

Пресметај бруто и нето плата со давачки за себе или за тимот
Внеси износ и тип на пресметка
arrow&v
Игнорирај ги минималните и максималните износи
arrow&v
Некоја потреба од некоја опција да ја ставиме во калкулаторот? Дај ни на знаење ...

Имаш прашање или ти треба совет?

Постави прашање и добиј одговор од членовите на форумот или од консултантите на
Логин Системи ...
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2019 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png