Актуелни објави

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

Обновен модулот за Човечки ресурси и плати - нови функционалности и подобрувања

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

Влада на РСМ: Фактурите во електронска форма, уредба со сила на закон во вонредна состојба

Влада на РСМ: Фактурите во електронска форма, уредба со сила на закон во вонредна состојба

arrow&v

Ако си претежно во движење, користи ја мобилната апликација

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png