ЕРП услуги за Dynamics NAV / 365 Business Central | Логин Системи

Најбрзо до посакуваните резултати

Ти го нудиме нашето најдолго и најразновидно искуство во работењето со ERP и Microsoft Dynamics NAV. За твојот бизнис и организација. Убедени сме дека со нас твоите цели ќе ги постигнеш најбрзо и со квалитетот што го бараш.
Ако се двоумиш, закажи термин да ти помогнеме.
Nothing to book at the moment
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png