Downloads

For site members ONLY. Join here!

Алатка за конверзија од македонски фонтови во фонтови за Македонска поддршка (LS Konvert MAK 365) за Microsoft Office. Кликнете на линкот и превземете го фајлот (download). Кога ќе го отворите во Microsoft Word 2007 или понова верзија, ќе Ви се прикажат инструкции за инсталирање и користење на конверторот во Microsoft Word. Заради сигурносна заштита, самиот конвертор е вметнат во Word документот како ZIP фајл на крајот од документот што ќе го превземете. 

Ви посакуваме успешно користење!

Ако сакаш да конвертираш текст онлајн, посети ја страницата Онлајн конвертор ... 

What's New?

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png