Product / Service Card

Your winning combination - Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central and Login Systems Services
Dynamics NAV / 365 Business Central - Demo Installaton (1 month)

Dynamics NAV / 365 Business Central - Demo Installaton (1 month)

€350.00 Regular Price
€195.00Sale Price

Наменето за фирми кои имат потреба да го „пробаат“ стандардното решение Dynamics NAV / 365 Business Central со нивни или пробни податоци. Логин Системи ќе отвори работно подрачје со подесувања за македонските прописи (македонска локализација).

 • ЦЕЛИ

  • Да се проба интерфејсот на решението од сметководителот и едно клучно лице во организацијата
  • Да се искнижат влезни фактури и да се фактурира кон купувачи
  • Да се прегледаат извештаите што доаѓаат со Dynamics NAV / 365 Business Central заедно со бараните македонски извештаи
  • Да се провери како работи магацинското работење

   

 • ИСПОРАКИ

  • Инсталација на серверско решение и креирање на една компанија
  • Инсталација на една Windows апликација и подесување за пристап
  • Подесување на два корисници (Еден целосен клиент и еден лимитиран клиент)
  • Можност за пристап и користење преку веб
  • Можност за користење преку мобилен телефон Android или iPhone
  • Максимално 2 часови техничка поддршка во текот на периодот
  • Пристап до заштитениот сајт на Логин Системи за корисници

   

  Забелешка

  Нема потреба од набавка на лиценца за демо инсталацијата.

   

 • ПРЕТПОСТАВКИ И ОГРАНИЧУВАЊА

  Услугата се однесува во моментот само за Microsoft Dynamics NAV 2018. Наскоро ќе поставиме и за Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • УСЛОВИ

  После завршувањето на периодот на користење на демо инсталацијата, фирмата нема обврска да купи решение од Логин Системи.

   

  Во случај на одлука за продолжување со процесот за набавка и набавка на ЕРП решение преку Логин Системи, Логин Системи ќе ги рефундира средствата од оваа услуга до 50%.

   

  Плаќањето на услугата е 100% однапред.

   

In its over 20 years of operation, Login Systems has implemented software solutions in over 400 Macedonian companies, banks and institutions. We work dedicatedly to perform the set task in a timely manner, professionally and in the budget that we have agreed with the user.
 
Login Systems has been an authorized Microsoft Dynamics NAV partner since 2003 - the first company in the region (Macedonia, Kosovo, Albania).
 
Note: Dynamics NAV used to be called Navision, and the latest name is Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Unless otherwise stated, prices exclude VAT. For Macedonia, VAT is 5% for software and 18% for services. We reserve the right to change prices or products without prior notice.

Need help? Please select from our consulting services and establish ERP solution for your organization.

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png