Customer Solutions

Customer Solutions

30 years in the business. Over 1000 customers. Including several hundreds customers of our software solutions and services. First Dynamics NAV / 365 Business Central partner in the region.
Filter by ...
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Продажба на приколки за камиони

членка на групацијата Schmitz Cargobull AG
Шмиц Каргобул Македонија

Скопје, Северна Македонија

Големопродажба

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Интегриран систем на ПОС каси со централизирано работење

Еврокомерц-5
Мекиците од Стража

Гостивар, Северна Македонија

малопродажба, лесно производство

Industry:

Solutions:

ERP, POS

Microsoft Dynamics NAV, апликација за ПОС

Products:

Дистрибуција на ИТ опрема и сервис

членка на групацијата Infosoft
ИТД Дистрибуција

Скопје, Северна Македонија

големопродажба, сервис, ИКТ

Industry:

Solutions:

ERP, консултантски услуги, бизнис-интелигенција

Microsoft Dynamics NAV, PowerBI

Products:

Рударство, производство и продажба на фероникел

членка на групацијата Balfin
Ferronikeli

Drenas, Kosovo

производство

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Овозможување онлајн услуги и податоци за граѓаните и за советниците во општината

локална самоуправа на градот Велес
Општина Велес

Велес, Северна Македонија

јавни услуги

Industry:

Solutions:

ERP, портал

Dynamics NAV, Microsoft SharePoint

Products:

Рударство и производство на мермер

светски лидер во извоз на бел мермер
Мермерен комбинат Прилеп

Прилеп, Северна Македонија

производство

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Глобален лидер во снабдување на професионалци. Преку 10.000 купувачи во Македонија

членка на групацијата Wurth
Вурт Македонија

Скопје, Северна Македонија

големопродажба, малопродажба

Industry:

Solutions:

ERP, советување Balanced Scorecard

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Малопродажен салон со производи за широка потрошувачка претежно за деца

членка на групацијата Jumbo
Jumbo Albania

Tirana, Albania

малопродажба

Industry:

Solutions:

ERP, интеграција со локално POS решение

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Непречен пренос на електричната енергија низ високонапонската мрежа и редовен и навремен ток на електрична енергија

компанија во целосна државна сопственост
МЕПСО

Скопје, Северна Македонија

јавни услуги

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Организација посветена на обезбедување едноставни, пристојни и пристапни решенија за живеалишта на оние што живеат во услови на сиромаштија

членка на Habitat for Humanity
Хабитат Македонија

Скопје, Северна Македонија

невладина организација

Industry:

Solutions:

ERP

MIcrosoft Dynamics NAV

Products:

Најголемо место за тргување во Македонија. Во Пазар3 може да се продадат предметите и услугите кои повеќе не се потребни и да се купат предметите кои се потребни.

компанија во повеќе земји во регионот
Пазар3.ком

Ресен, Северна Македонија, Kosovo, Albania

услуги

Industry:

Solutions:

ERP (имплементација во тек)

Microsoft Dynamics NAV, интеграција со веб сајт

Products:

Производство на фероникел

-
Фени Индустриес

Кавадарци, Северна Македонија

производство, големопродажба

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Системска интеграција на информатичка и комуникациска технологија

членка на групацијата Infosoft
Инфософт Системс

Скопје, Северна Македонија

малопродажба, услуги, ИКТ

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Услуги го областа на транспортот

партнер на групацијата SGS
Транзит Конект

Скопје, Северна Македонија

услуги

Industry:

Solutions:

ERP

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Софтверски решенија за глобалниот пазар

-
Сивус

Скопје, Северна Македонија

услуги

Industry:

Solutions:

Советување Balanced Scorecard

Методологија Balanced Scorecard

Products:

Клириншка куќа Клириншки интербанкарски системи АД Скопје е oператор на платен систем за порамнување на мали меѓубанкарски плаќања во Република Македонија. Давател на дополнителни услуги од заеднички интерес за банките.

Клириншка куќа Клириншки интербанкарски системи АД Скопје
КИБС

Скопје, Северна Македонија

услуги

Industry:

Solutions:

Советување Balanced Scorecard

Методологија Balanced Scorecard

Products:

Ланец на продавници за техника и апарати за домаќинството

членка на групацијата Balfin
Neptun Albania

Tirana, Albania

малопродажба, ИКТ

Industry:

Solutions:

Консултантски услуги

Microsoft Dynamics NAV

Products:

Book a Consultation

Allow us to help you in your next business solution. Please select time slot of your convenience or list our services here.
Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности. Дали може да се префрлат претходните податоци? Колку трае постапката? Си...
Online консултација за ERP софтвер
1 hr
LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png