Избери што најмногу одговара на твојот бизнис

Ценовник на производи и услуги

Месечна претплата на лиценци за Microsoft Dynamics 365 Business Central
Дополнителни објекти за Microsoft Dynamics 365 Business Central

Сакаш понуда скроена по твоја мерка?

Кликни тука

Провери тука дали има настан наскоро за ERP и Dynamics NAV 

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2020 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png