Услуги со закажување

30 мин online консултација

Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

30 мин online консултација за PayPal

Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија

15 мин консултација

Бесплатен елефонски разговор и размена на искуства за деловни решенија

1 час онлајн консултација

Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

LSLogo_color_logo_transparent_2x.png

Founded in 1991, Login Systems is a ERP solutions and service provider based on Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. 

From the very begining we strive to be a pioneer and leader in the market segments that we serve.

Share:

Help and support

© Copyright 2016 - 2021 Логин Системи.

white_logo_transparent_2x.png