Make an appointment online for support or consultation

Сметководствени и деловни решенија

 • Бесплатен елефонски разговор и размена на искуства за деловни решенија

  15 min

 • Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

  30 min

  30 euros
 • Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

  1 hr

  50 euros